Bescuit glacé de torró amb salsa de xocolata calenta

biscuit glace_torrobiscuit glace_torro
Categoria

     
 
 

Ingredients

  • 75 Grams
    sucre
  • 20 Mililitres
    aigua
  • rovells d’ou
  • 225 Grams
    torró del tou (tipus Xixona)
  • 300 Mililitres
    nata 35% MG
  • 100 Grams
    xocolata al 70%
  • 150 Mililitres
    llet

Elaboració

  1. Ratllar el torró i reservar.
    Posar el sucre i l’aigua en un cassó al foc i fer bullir fins aconseguir un almívar a 120ºC

  2. Abocar l’almívar en forma de rajolí sobre els rovells, sense deixar de batre amb les varilles elèctriques fins que es refredi l’almívar. Els rovells han de quedar ben muntats

  3. Incorporar el torró ratllat, amb moviments suaus Incorporar la nata semi muntada amb suavitat.
    Abocar la barreja en motlles individuals i reservar al congelador

  4. Escalfar la llet fins que gairebé bulli. Abocar-la sobre la xocolata picada ben petita

  5. Esperar un parell de minuts i barrejar amb les varilles fins aconseguir una salsa brillant i homogènia

  6. Si la salsa no es fa al moment de servir, escalfar-la al bany Maria.
    Servir el bescuit glacé congelat amb la salsa calenta en una gerra a part.

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Bescuit glacé de torró amb salsa de xocolata calenta”