Bescuit glacé de torró amb salsa de xocolata calenta
Ingredients
Elaboració
Ratllar el torró i reservar.
Posar el sucre i l’aigua en un cassó al foc i fer bullir fins aconseguir un almívar a 120ºCAbocar l’almívar en forma de rajolí sobre els rovells, sense deixar de batre amb les varilles elèctriques fins que es refredi l’almívar. Els rovells han de quedar ben muntats
Incorporar el torró ratllat, amb moviments suaus Incorporar la nata semi muntada amb suavitat.
Abocar la barreja en motlles individuals i reservar al congeladorEscalfar la llet fins que gairebé bulli. Abocar-la sobre la xocolata picada ben petita
Esperar un parell de minuts i barrejar amb les varilles fins aconseguir una salsa brillant i homogènia
Si la salsa no es fa al moment de servir, escalfar-la al bany Maria.
Servir el bescuit glacé congelat amb la salsa calenta en una gerra a part.
Comentaris
No hi ha comentaris encara