Arròs de galta de porc
Ingredients
Elaboració
Per les galtes:
-Salpebrem les galtes i les rostim al forn a 220º durant 15 min (aproximadament).
-Passat aquest temps, hi afegim la farigola i el romaní i el vi ranci.
-Ho coem 30 min més a 180º.
-Tallem les galtes a daus petits i les reservem juntament amb el suc que deixin.Pel sofregit:
-Posem a coure la ceba tallada molt petita a foc baix. Quan sigui transparent, hi afegim el pebrot vermell, també tallat molt petit.
-Quan la ceba i el pebrot estiguin ben sofregits, hi afegim el tomàquet i ho deixem coure a foc mitjà molta estona fins que perdi tota l’ aigua.
-Hi afegim les galtes i el seu suc.
-Els últims dos minuts hi afegim la picada i una mica de sal.Picada:
-Triturem tots els ingredients amb la batedora. Si és necessari hi afegim una mica d’aigua.Brou:
-Torrem les carcasses i els ossos de les galtes al forn a 200º
-Quan siguin torrats els posem en una olla juntament amb les verdures tallades petites.
-Ho cobrim d’aigua freda i ho posem a bullir.
-Un cop arrenqui el bull, abaixem el foc i ho deixem coure 1 hora.
-Ho colem i posem a punt de salCocció de l'arròs:
-En una cassola, posem el sofregit i l’arròs, els donem unes voltes a foc mitjà.
-Ho mullem amb el brou, i ho coem a foc alt durant 10 min.
-Hi afegim les verdures tallades petites i baixem el foc.
-Ho tastem i rectifiquem de sal.
-Ho deixem coure 7 min a foc mitjà
Comentaris
No hi ha comentaris encara