Ànec amb escabetx
Ingredients
Elaboració
Netegeu i socarrimeu l’ànec. Talleu-lo en 8 trossos, procurant eliminar-ne les parts greixoses. Saleu-lo
Poseu en una paella el llard i rossegeu-hi els talls d’ànec.
Poseu-los en una cassolaEn el mateix llard sofregiu-hi les cebes, les pastanagues, el porro i les herbes aromàtiques. A mig sofregir afegiu-hi el vi blanc, el vinagre, els clavells, els ginebrons i el pebre; reduïu-ho a la meitat
Afegiu aquest sofregit a la cassola de l’ànec mulleu amb 2 o 3 llossades d’aigua o brou de carn si en teniu. Deixeu-ho coure lentament.
Un cop cuit, traieu els talls d’ànec, passeu la salsa per un colador, premsant-la bé
Si cal, desengreixeu-la una mica.
Poseu de nou l’ànec a la cassola, amb les cebetes de platillo, prèviament pelades i bullides en aigua i salDeixeu-ho coure tot junt durant 5 minuts.
Rectifiqueu-ho de sal I retireu la cassola del foc.
Es pot menjar calent o bé, si es vol, fred
Comentaris
No hi ha comentaris encara