• Mercat Municipal de Manlleu
  • Fruiteria Carme
  • Compro i cuino
  • Mmm
  • Inici
  • Novetats
  • “Nits de Mercat”, Gastronomia i música al Mercat Municipal

“Nits de Mercat”, Gastronomia i música al Mercat Municipal

El dissabte, 24 de novembre, a partir de les 21h el Mercat Municipal de Manlleu celebra  la primera edició de les Nits del Mercat. A partir de les 21h , el Mercat Manlleu obrirà les seves portes per celebrar-hi una vetllada gastronòmica i musical on els protagonistes seran els productes de proximitat. El sopar, una selecció dels plats guanyadors de les darreres edicions del Tasta’mmm, serà ideat i  elaborat per l’Albert Solà, el cuiner del Restaurant Sambucus i servit a taula pels comerciants del Mercat. A partir de les 22.30h, el músic, manlleuenc, Guillem Roma, actuarà en directe per a tots els assistents de les Nits de Mercat. Les entrades es posaran a la venda a partir del divendres 9 de novembre a la Floristeria Flors El Roser. El preu, 30€, inclou sopar, concert i 2 consumicions.      

Etiquetes, , , , , ,

Deixa un comentari

On Som

C/Pintor Guàrdia,6
08560 Manlleu / (Ruta)
(+34) 93 851 40 05
[email protected]

Horaris

de dilluns a dissabte 8 - 14h
dijous i divendres 16 - 20h

Serveis

  • Wifi
  • Servei a domicili
  • Mercat Accessible