• Mercat Municipal de Manlleu
  • Fruiteria Carme
  • Compro i cuino
  • Mmm
  • Inici
  • Novetats
  • El Mercat Municipal de Manlleu celebra la Setmana de l’Alimentació i la Salut

El Mercat Municipal de Manlleu celebra la Setmana de l’Alimentació i la Salut

Coincidint amb el Dia Internacional de l’Alimentació, el 16 d’octubre, el Mercat Municipal de Manlleu organitza la Setmana de l’Alimentació i la Salut per reforçar les accions de promoció de l’alimentació saludable que ja es duen a terme des de l’Aula de cuina. Durant tota la setmana alumnes de les escoles de Manlleu participaran en el cicle de cuina infantil “Els Cracks de la cuina”. Aquests tallers, adreçats a infants i joves, s’ofereixen gratuïtament als centres d’ensenyament que ho sol·liciten. L’activitat pròpia de l’Aula oferirà durant aquesta setmana, un taller de cuina amb bolets a càrrec del cuiner David Sanglas (dijous 18 d’octubre a les 20h) i un taller de rebosteria amb la pastissera Gemma Clofent (divendres 19 d’octubre a les 20h). Des de l’espai de salut “El Mercat et cuida”, s’oferiran 2 xerrades a càrrec de la dietista Laura Barniol: “Llegim bé les etiquetes dels aliments” i “Hàbits saludables”. Com a novetat, l’espai de salut “El Mercat et cuida” posarà en marxa dues activitats en grup dirigides per la Núria Berenguer, graduada en CAFE, per iniciar-nos en la pràctica de l’activitat esportiva acompanyats d’un professional. Tots els dilluns a les 20h es practicarà la marxa nòrdica i els dimecres a la mateixa hora (20h) la iniciació al running. Ambdues activitats sortiran des del Mercat Municipal a les 20h. La primera sessió, de prova, és gratuïta, però el cicle consta de 10 sessions i el seu cost és de 30€. En col·laboració amb Temps x Temps, dijous, 18 d’octubre, a les 20h hi haurà una sessió de balls llatins a la Sala d’Exposicions de Can Puget. El divendres 19 d’octubre a les 10h l’equip d’atenció primària del CAP Manlleu farà una xerrada per saber quins són els aliments que no poden faltar al nostre plat per fer uns àpats saludables. D’altra banda, durant tota la setmana, a les parades del Mercat s’hi podran fer tastos de productes. Més informació i inscripcions en aquest enllaç o bé al telèfon 616 48 77 62

Etiquetes, , , , , , , ,

Deixa un comentari

On Som

C/Pintor Guàrdia,6
08560 Manlleu / (Ruta)
(+34) 93 851 40 05
[email protected]

Horaris

de dilluns a dissabte 8 - 14h
dijous i divendres 16 - 20h

Serveis

  • Wifi
  • Servei a domicili
  • Mercat Accessible