• Mercat Municipal de Manlleu
  • Fruiteria Carme
  • Compro i cuino
  • Mmm
  • Inici
  • Novetats
  • Les “Nits de Mercat” omplen de gastronomia i música el Mercat Municipal de Manlleu

Les “Nits de Mercat” omplen de gastronomia i música el Mercat Municipal de Manlleu

La vetllada va arrencar a les 9 del vespre i els assistents només d’arribar ja es van trobar la primera sorpresa, el personal de sala estava format pels comerciants del Mercat Municipal que per un dia abandonaven el seu lloc darrera els taulells per convertir-se en cambrers. Les taules, especialment parades per l’ocasió al passadís central del Mercat, es van omplir amb les elaboracions de l’Albert Solà, cuiner del restaurant Sambucus. El primer plat, en format tapes, evocava els platillos guanyadors de les 4 edicions de la nit de tapes, el “Tasta’mmm”; caneló de carbassó amb brandada de bacallà, xarrup de sopa torrada i pilotilla, coca torrada amb espinacs i formatge del Serradet de Barneres i un risotto de verdures. El plat fort va arribar amb el costellam de porc cuit a baixa temperatura amb parmentier de moniato i castanyes confitades. Les postres, textures de xocolata, van posar el punt i final a aquest àpat elaborat amb productes de proximitat i amb el segell propi del cuiner de la cooperativa. A les 23h va començar el concert de Guillem Roma, Marta Roma i Guillem Plana. Des del l’inici, els tres músics, que havien compartit sopar amb els i les assistents, es van posar el públic a la butxaca. El seu espectacle “Connexions” va emocionar als i les espectadores que assistien a aquest concert entre taulells i llonganisses. Roma també va interpretar el seu darrer single “Alguna cosa se nos está escapando” que acabava d’estrenar aquest cap de setmana i ja s’ha col·locat al número 1 de les llistes de músiques del món d’itunes. La complicitat entre els assistents, els comerciants del Mercat Municipal i els músics va fer que la vetllada s’allargués fins passada la mitjanit, amb la promesa de tornar-hi ben aviat.  

Etiquetes, , , , ,

Deixa un comentari

On Som

C/Pintor Guàrdia,6
08560 Manlleu / (Ruta)
(+34) 93 851 40 05
[email protected]

Horaris

de dilluns a dissabte 8 - 14h
dijous i divendres 16 - 20h

Serveis

  • Wifi
  • Servei a domicili
  • Mercat Accessible