• Mercat Municipal de Manlleu
  • Fruiteria Carme
  • Compro i cuino
  • Mmm
  • Inici
  • Novetats
  • II Mercat d’intercanvi de joguines a la plaça del Mercat

II Mercat d’intercanvi de joguines a la plaça del Mercat

Coincidint amb la 2a edició del dinar d’aprofitament, “Dinar de llençats”, el diumenge 28 de maig, tindrà lloc a la plaça del Mercat Municipal el 2n Mercat d’intercanvi de joguines de segona mà. El mercat es suma d’aquesta manera a la gran festa de l’aprofitament, on d’11 a 13h, hi podreu trobar tallers infantils i actuacions en directe. La festa finalitza amb un gran dinar popular i solidari, organitzat per entitats i associacions de Manlleu. Per participar en el dinar només cal portar aliments de llarga durada que es portaran a el banc d’aliments “El Sarró” o bé roba per a nadons per Càritas i plat, gots i coberts de casa. Podeu fer les vostres inscripcions aquí.
Intercanvi joguines

Intercanvi joguines

Etiquetes,

Deixa un comentari

On Som

C/Pintor Guàrdia,6
08560 Manlleu / (Ruta)
(+34) 93 851 40 05
[email protected]

Horaris

de dilluns a dissabte 8 - 14h
dijous i divendres 16 - 20h

Serveis

  • Wifi
  • Servei a domicili
  • Mercat Accessible