• Mercat Municipal de Manlleu
  • Fruiteria Carme
  • Compro i cuino
  • Mmm
  • Inici
  • Novetats
  • La caminada gastronòmica del Mercat Manlleu aplega 140 persones

La caminada gastronòmica del Mercat Manlleu aplega 140 persones

Durant el recorregut, de 10 km, preparat pel GEM (Grup Excursionista de Manlleu) , els assistents van tastar els plats que l’associació de comerciants del Mercat havia preparat enguany. Cucurull de meló amb pernil per arrencar la caminada, seguit de caldo amb botifarra negra, croquetes i profiteroles de xocolata van ser algunes de les exquisideses que es van poder degustar als punts d’avituallament. En arribar al Mercat, un brunch amb amanida amb llavors ,galta de vedella amb reducció de porto, cuita a baixa temperatura, i pana-cotta de maduixes, esperava a tots els participants. A l’hora dels postres, regats amb cava, es va fer obsequi a tots els caminadors d’una bossa de roba per anar a comprar. Els comerciants valoren molt positivament la participació i el bon funcionament d’aquesta activitat i aposten per la continuïtat d’aquesta iniciativa per consolidar les activitats de promoció del Mercat de Manlleu. Trobareu la galeria de fotos al nostre facebook

Etiquetes

Deixa un comentari

On Som

C/Pintor Guàrdia,6
08560 Manlleu / (Ruta)
(+34) 93 851 40 05
[email protected]

Horaris

de dilluns a dissabte 8 - 14h
dijous i divendres 16 - 20h

Serveis

  • Wifi
  • Servei a domicili
  • Mercat Accessible