• Mercat Municipal de Manlleu
  • Fruiteria Carme
  • Compro i cuino
  • Mmm

Som les dones del Mercat!

L’any passat, les dones comerciants del Mercat Municipal de Manlleu, van ser les encarregades de la lectura del manifest del Dia de la Dona,el 8 de març. Us el reproduïm a continuació: “No hi ha espina mes clavada, que ser dona lligada, sense vot ni veu. Per això recordem en aquesta diada on hem arribat fins ara. Enrere va quedant una lluita, submisa i en llàgrimes, portes tancades que ara es van obrint. No és, doncs, símbol de bellesa la dona? Per què sovint implora el seu dret? De tants de mils de dones lluitadores que van deixant la seva empremta en aquesta lluita, unes quantes avui s’uneixen per fer ressò del seu esforç. Són dia a dia rere d’un taulell treballant, Amb moltes hores de dedicació Sense desemparar els seus fills i la seva llar. Dones amb un esperit d’herència, ser on són per la seva vàlua en el negoci i la seva reconeixença d’igualtat: SÓN LES DONES DEL MERCAT” Assumpta Vilardell  

Etiquetes

Deixa un comentari

On Som

C/Pintor Guàrdia,6
08560 Manlleu / (Ruta)
(+34) 93 851 40 05
[email protected]

Horaris

de dilluns a dissabte 8 - 14h
dijous i divendres 16 - 20h

Serveis

  • Wifi
  • Aparcament gratuït 90 minuts
  • Servei a domicili
  • Mercat Accessible