• Mercat Municipal de Manlleu
  • Fruiteria Carme
  • Compro i cuino
  • Mmm

Concert “Un món de cançons”

Els cantaires i les seves famílies es van desplaçar a Barcelona amb autocar acompanyats per les altres 2 corals Clavé XXI de Manlleu, la Coral de l’Institut del Ter i la Coral El CarmeCanta. Grans i petits van gaudir de l’experiència de conèixer el Palau de la Música i actuar en directe damunt l’escenari. El dissabte, 11 de juny, en el marc de les festes del Barri de l’Erm, tindreu l’ocasió de sentir, de nou, aquestes corals a la Plaça del Mercat. No us ho perdeu!
Concert "Un món de cançons"

Concert “Un món de cançons”

         

Etiquetes

Deixa un comentari

On Som

C/Pintor Guàrdia,6
08560 Manlleu / (Ruta)
(+34) 93 851 40 05
[email protected]

Horaris

de dilluns a dissabte 8 - 14h
dijous i divendres 16 - 20h

Serveis

  • Wifi
  • Servei a domicili
  • Mercat Accessible