• Mercat Municipal de Manlleu
  • Fruiteria Carme
  • Compro i cuino
  • Mmm

Activats de l’aula Mercat del mes de juny

Els dies 2 i 30 de juny baixem al Restaurant Sambucus per fer un maridatge de cerveses Pilster amb els formatges del Serradet de Barneres i un taller de sucs i batuts verds. El dia 16, coincidint amb el Dia Internacional de les verdures fresques, cuinarem a l’hort amb les verdures que els hortolans de Can Sanglas ens ofereixen. I continuem amb la cuina d’aprofitament, al Casal Cívic, el 7 i 14 de juny (dimarts, de 9.30 a 11.30h). Ah! i no ens oblidem del Let’s Cook i el Bon Appétit, per preparar les vacances d’estiu.
Activitats Aula Mercat juny 2016

Activitats Aula Mercat juny 2016

Etiquetes, ,

Deixa un comentari

On Som

C/Pintor Guàrdia,6
08560 Manlleu / (Ruta)
(+34) 93 851 40 05
[email protected]

Horaris

de dilluns a dissabte 8 - 14h
dijous i divendres 16 - 20h

Serveis

  • Wifi
  • Servei a domicili
  • Mercat Accessible