• Mercat Municipal de Manlleu
  • Fruiteria Carme
  • Compro i cuino
  • Mmm

La Coral del Mercat actuarà al Palau de la Música

3 corals infantils i juvenils de Manlleu participaran, el 22 de maig, en un concert al Palau de la Música Catalana Aquest és el segon any en que aquestes corals infantils i juvenils de Manlleu participen en el projecte Clavé XXI, impulsat per la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana i l’Ajuntament de Manlleu. Amb aquesta iniciativa social es busca fomentar la inclusió social d’infants i joves a partir del cant coral. Les corals Clavé XXI de Manlleu han col·laborat durant el curs escolar en diversos esdeveniments de la ciutat, com la inauguració del Badanadal o el cicle de conferències sobre la figura d’Anselm Clavé organitzat per la Biblioteca Municipal. En motiu d’aquest concert s’organitza una sortida en autocar per que les famílies puguin assistir al concert.

Etiquetes

Deixa un comentari

On Som

C/Pintor Guàrdia,6
08560 Manlleu / (Ruta)
(+34) 93 851 40 05
[email protected]

Horaris

de dilluns a dissabte 8 - 14h
dijous i divendres 16 - 20h

Serveis

  • Wifi
  • Servei a domicili
  • Mercat Accessible