• Mercat Municipal de Manlleu
  • Fruiteria Carme
  • Compro i cuino
  • Mmm
  • Inici
  • Novetats
  • Diumenge, 5 de juny, “Dinar de llençats” a la Plaça del Mercat Municipal

Diumenge, 5 de juny, “Dinar de llençats” a la Plaça del Mercat Municipal

El diumenge 5 de juny, coincidint amb el Dia Mundial del Medi Ambient, tindrà lloc a la plaça del Mercat Municipal aquesta festa de l’aprofitament Aquesta proposta neix en el marc de l’espai d’estalvi “Tu no ho llencis!”, impulsat pel Mercat Municipal de Manlleu amb la col·laboració del Casal Cívic Frederica Montseny, per sensibilitzar i formar a la ciutadania sobre la segona vida que es pot donar als objectes. Havent compartit ja una bona colla de tallers amb materials i tècniques diverses i buscant més elements de sensibilització i alhora d’incidència, neix el Dinar de Llençats. El Dinar de Llençats és un dinar d’aprofitament fet amb aquells aliments que, tot i ser comestibles, estan fora del circuit comercial perquè estan massa madurs o amb dates de caducitat molt curtes i que es recolliran dels comerços que els ofereixin gratuïtament els dies 28 de maig i 4 de juny. Entitats i associacions de Manlleu s’han sumat a aquesta iniciativa, oferint activitats paral·leles a la preparació del dinar que començarà a partir de les 9h del matí del diumenge dia 5 de juny. Per participar al dinar només cal portar aliments de llarga durada que es portaran al banc d’aliments “El Sarró”. També cal que cadascú es porti plat, gots i coberts de casa. Per participar com a voluntari/ària en la festa, recollint el menjar (1 setmana abans), preparant el dinar o bé proposant activitats lúdiques cal que us adreceu a: Casal Cívic Frederica Montseny | telèfon 93 851 56 84 Marta Cirera Mercat Municipal de Manlleu | telèfon 93 851 50 22 Olga Moreno o bé per correu a [email protected] En el marc del Dinar dels Llençats també es comptarà amb l’activitat “Pedala amb energia” , un taller ofert per la Diputació de Barcelona, en el marc de la Setmana de l’Energia, que permet fer crispetes amb l’energia que es genera pedalant en bicicleta. Aquesta iniciativa vol crear consciència en els models de consum que genera el malbaratament i implicar a consumidors, comerços i productors en la reducció de residus, d’una manera lúdica i participativa.
Dinar de llençats

Dinar de llençats

Etiquetes

Deixa un comentari

On Som

C/Pintor Guàrdia,6
08560 Manlleu / (Ruta)
(+34) 93 851 40 05
[email protected]

Horaris

de dilluns a dissabte 8 - 14h
dijous i divendres 16 - 20h

Serveis

  • Wifi
  • Servei a domicili
  • Mercat Accessible