• Mercat Municipal de Manlleu
  • Fruiteria Carme
  • Compro i cuino
  • Mmm

Ja tenim la guanyadora de la magnífica Panera de Nadal

Durant la Campanya de Nadal, amb els tiquets de les compres realitzades al Mercat Municipal els clients han participat en el sorteig de la panera de productes del mercat. La cistella incloïa productes diversos de cada una de les parades: fruita, cava, vi, llonganissa, plantes, olives, fruits secs, cap i pota, pop i seitons, pinxos de conill, 1 kg de gra cuit, 1 pollastre farcit, el número de la Grossa, infusions i caldos, coca i torrons, formatge i pernil, productes artesans varis decoratius, etc. I enguany ja tenim aquí sota i ben guapa a la guanyadora d’aquest any!

https://www.instagram.com/mercatmanlleu/

Deixa un comentari

On Som

C/Pintor Guàrdia,6
08560 Manlleu / (Ruta)
(+34) 93 851 40 05
[email protected]

Horaris

de dilluns a dissabte 8 - 14h
dijous i divendres 16 - 20h

Serveis

  • Wifi
  • Servei a domicili
  • Mercat Accessible