Porc i Cervesa, la fira gastronòmica per excel·lència de Manlleu, arriba aquest any a la seva 25a edició. I ja en fa més de 20 que els comerciants del Mercat Municipal ens ocupem de la rostida del porc i l’elaboració d’embotits ,que es fa en directe , dissabte a la tarda i diumenge al matí.
També des de l’Aula de cuina del Mercat ens sumem a la fira oferint tallers i activitats per a tots els públics:
Dijous, 21: Porc, cervesa i cinema! un taller diferent que ens permetrà tastar 5 cerveses i elaboracions del porc mentre gaudim d’una sessió de cinema. Inscripcions obertes aquí
Dissabte, 23: tallers de cuina infantil “els cracks de la cuina” d’11 a 13h.
Dissabte, 23: Rostida del porc i elaboració d’embotits . Comentada pel gastrònom Pep Nogué.
Diumenge, 24: tallers de cuina infantil “els cracks de la cuina” d’11 a 13h.
Diumenge, 24: Rostida del porc i elaboració d’embotits . Comentada pel gastrònom Pep Nogué.
I durant tot el cap de setmana, al nostre estand hi trobareu entrepans de botifarra i carn de porc rostit.
Per a nosaltres és un cap de setmana intens, amb molta feina i molts nervis, però alhora emocionant que ens permet acostar el nostre dia a dia a tots els visitants de la fira.
Ens hi veurem?