• Mercat Municipal de Manlleu
  • Fruiteria Carme
  • Compro i cuino
  • Mmm

Obre l’espai temporal MABMercat

Fruit de la col·laboració entre les dues associacions de comerciants de la ciutat, el MAB (Manlleu Associació de Botiguers) i l’Associació del Mercat Municipal, s’ha posat en marxa un nou projecte per dinamitzar el comerç local: es tracta d’una botiga pop-up, un espai ubicat al mercat municipal que canvia periòdicament la seva oferta comercial en funció de l’empresa que el fa servir.
La botiga exterior núm 1, situada a la cantonada de la plaça del Mercat Municipal de Manlleu i el carrer Pintor Guàrdia, allotja, de forma temporal, diversos comerços del MAB que es vulguin sumar a aquest projecte.
Els comerços que han passat per aquest espai, fins ara, són Badia Moda, un establiment de moda femenina i la llenceria Vestal . A partir d’aquesta setmana els protagonistes són els companys de Sambucus donant a conèixer el seu projecte d’herbes aromàtiques que cultiven, assequen i envasen ells mateixos, amb certificació ecològica, a Mas Vinyoles.
Ja podeu avançar les vostres compres de Nadal, d’infusions o condiments , tots els dijous, divendres i dissabtes en horari de mercat.
Sambucus al MabMercat

Sambucus al MabMercat

Etiquetes

Deixa un comentari

On Som

C/Pintor Guàrdia,6
08560 Manlleu / (Ruta)
(+34) 93 851 40 05
[email protected]

Horaris

de dilluns a dissabte 8 - 14h
dijous i divendres 16 - 20h

Serveis

  • Wifi
  • Servei a domicili
  • Mercat Accessible