Xampinyons farcits de crema vegana

web xampinyonsweb xampinyons
Cuiner/a
Raccions 2

Ingredients

  • 12
    xampinyons
  • 3
    tomàquets secs
  • 1/2
    ceba
  • 1
    gra d'all
  • 5 Cullerades sopera
    crema vegana
  • 1 Cullerades sopera
    d'oli d'oliva verge
  • 1 Cullaretes de postre
    romaní fresc o en pols
  • sal marina
  • pebre negre
  • llavors de sèsam per decorar

Elaboració

  1. Talleu els tomàquets secs, la ceba i l’all a trossets petits.

  2. Barregeu amb la crema de formatge vegà, l’oli, el romaní picat i salpebreu-ho.

  3. Talleu la cua dels xampinyons i renteu-los bé.

  4. Escalfeu la planxa amb una miqueta d’oli a foc mitjà.

  5. Poseu el xampinyons per la part de sota fins que quedin daurats.

  6. Gireu-los i col·loqueu el farcit a sobre i cuineu-los una mica més.

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Xampinyons farcits de crema vegana”