Suís trufat

16/02/2018
0 Comentaris
Suís trufatSuís trufat

Ingredients

  • 100 Grams
    Cobertura de xocolata
  • 200 Grams
    de nata 33%
  • 10 Grams
    de tòfona
  • 100 Grams
    de nata 33%

Elaboració

  1. Tallem la cobertura de xocolata petita

  2. Bullim la nata

  3. Tirem la meitat de la nata sobre la xocolata i remenem amb unes varetes, seguint sempre la mateixa direcció.

  4. Ratllem la tòfona ràpidament dins la barreja de nata i xocolata

  5. Seguim afegint-hi la nata a poc a poc fins a aconseguir una massa homogènia.

  6. Omplim gotets amb aquesta massa i deixeu-hi un espai a la part superior.

  7. Muntem la nata i la posem sobre els vasets.

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Suís trufat”