Sopa cremosa de moniato escalivat amb un ou de pagès i ecològic, cuit a baixa temperatura

2012-12-01 14.57.28r2012-12-01 14.57.28r
Cuiner/a
Categoria

     

 

Ingredients

  • 2 Kilograms
    Moniato Vermell
  • ous
  • 200 Mililitres
    d’oli d’oliva verge extra
  • Sal
  • pebre
  • 10 Grams
    Cardamom Verd
  • 1 Litres
    aigua

Elaboració

  1. Moniato vermell = escalivar al forn amb pell i rentats 45 minuts. Forn a 190º.

  2. 1 dotzena d’ous ecològics = cuits amb aigua a 75º 15 minuts

  3. 200ml d’oli d’oliva verge extra = afegir al puré de moniato un cop triturat per emulsionar

  4. Sal = rectificar la sopa cremosa.
    pebre = afegir un cop fet puré del moniato

  5. 10 grans de cardamom verd =afegir a l’ hora de triturar el moniato.

    1 l. d’aigua mineral =posar junt quan posem els moniatos a escalivar

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Sopa cremosa de moniato escalivat amb un ou de pagès i ecològic, cuit a baixa temperatura”