Ou amb foie sobre un niu de pasta

IMAG0069IMAG0069

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ingredients

  • 80 Grams
    tallarines fresques
  • 300 Mililitres
    d'aigua
  • ou
  • 20 Grams
    foie Micuit
  • sal
  • Pebre

Elaboració

  1. Congela el foie embolicat amb paper film cop si es tractes d’una de barreta.
    Introdueix les tallarines al recipient Ogya, juntament amb l’aigua i un polsim de sal, i cou-les al microones amb les tapes tancades a 600 W durant 3-4 minuts. Escorreles.

  2. Cou un ou poché trencant l’ou en aigua bullent amb vinagre i regirant en cercles perquè la clara quedi ben recollida.

    .

  3. A l’hora de servir, col·loqueu les tallarines en un plat formant un niu. Poseu l’ou al centre i espargiu-hi una mica de sal i unes ratlladures de foie

  4. Afegeix dos minuts i controla el temps de cocció.
    També podem coure l'ou amb el foie dins de l'OVO
    de 30 a 60 segons per agiltzar la preparació

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Ou amb foie sobre un niu de pasta”