Navalles a la brasa amb pesto

Navalles a la brasa amb pestoNavalles a la brasa amb pesto
Cuiner/a
Categoria
Raccions 4

Ingredients

  • 50 Grams
    d'alfàbrega
  • 20 Grams
    de pinyons crus
  • gra d'all
  • El suc d'un quart de llimona
  • 20 Mililitres
    d'oli
  • sal

Elaboració

  1. Deixeu les navalles a la nevera amb aigua amb sal 12h (feu-hi 3 canvis d’aigua).

  2. Escaldeu l’all i l’alfàbrega per separat.

  3. Poseu la resta d’ingredients, excepte les navalles, en un vas de batedora i ho tritureu.

  4. Enceneu la brasa a molta temperatura, ja sigui elèctrica, de carbó o llenya.

  5. Poseu les navalles al damunt de la brasa

  6. Un cop es vagin obrint, compteu 30 segons i les retireu.

  7. Poseu el pesto al damunt i serviu.

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Navalles a la brasa amb pesto”