Mousse de coco

09/04/2018
0 Comentaris

Aquesta elaboració forma part de la recepta ” Gotet tropical: mango, coco, pinya i fruita de la passió”

Ingredients

  • 250 Grams
    de polpa de coco
  • 60 Grams
    de sucre
  • 60 Grams
    de clara d'ou
  • 2
    fulles de gelatina
  • 200 Grams
    de nata per muntar

Elaboració

  1. Hidrateu la gelatina en aigua freda.

  2. Escalfeu part de la polpa de coco i dissoleu-hi la gelatina.

  3. Barregeu-ho amb la resta de la polpa de coco.

  4. Munteu la clara amb el sucre i incorporeu-ho amb suavitat.

  5. Semimunteu la nata i incorporeu-la amb suavitat.

  6. Fiqueu la mousse dins una màniga pastissera i repartiu-la sobre la ganache de fruita de la passió.

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Mousse de coco”