Mongetes amb papada confitada i gamba llagostinera

2012-10-06 12.23.402012-10-06 12.23.40

           


Ingredients

  • Papada
  • Sal
  • Pebre vermell dolç
  • Gambes llagostineres
  • Sofregit
  • Vi ranci, vi blanc, tomàquet cru
  • 1/2 Kilograms
    Mongetes cuites

Elaboració

  1. Per confitar la papada la marinarem 24 hores coberta amb sal i pebre vermell, l’endemà la netejarem i la bullirem a foc suau durant 4 hores i la refredarem

  2. Pelarem les gambes, amb els caps farem un sofregit ràpid, les mullarem amb fumet i ho passarem pel xino per tenir una crema de marisc.

  3. Tallarem un bon tall de cansalada i la marcarem amb una paella antiadherent, la col·locarem al plat, saltejarem mongetes les col·locarem sobre la papada, marcarem la gamba a la paella i ho posarem sobre les mongetes, amb la salsa ho acabarem de salsar i amanir

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Mongetes amb papada confitada i gamba llagostinera”