Gaspatxo de maduixots i llagostins
Ingredients
Elaboració
1.Escaldem els tomàquets ( que prèviament els hi haurem fet un tall en creu a la base) amb aigua bullent, els refredem en aigua freda i glaçons, els pelem, els trossegem en trossos grans i els posem en un recipient alt i estret
2.Netegem els maduixots i els hi traiem el peduncle. Els trossegem per la meitat i els afegim al recipient amb els tomàquets. Reservem un parell de maduixots per decorar que laminarem i un parell més per fer a dauets
3.Afegim al recipient l'aigua, l'oli, el vinagre de vi blanc i un pols de sal i ho triturem amb el túrmix fins aconseguir una sopa ben emulsionada. Ho passem pel colador xinès, rectifiquem de sal i ho refredem unes hores a la nevera
4.Pelem els llagostins i en fem unes rodelles d'un centímetre de guix
5.A l'hora de servir, posem uns dauets de maduixots i els llagostins al fons de cada gotet a mode d'entrebancs. Agafem les làmines de maduixa ( que tindran forma de cor) i les enfilem amb compte pel cantell del got. Podem servir la sopa en gerretes individuals, o una de gran, i que cadsacú se serveixi al moment i al seu gust
6.A gaudir del gaspatxo!
Comentaris
No hi ha comentaris encara