Faves i pèsols amb alls tendres

Raccions 4
Temps de preparació
45m
Temps de cocció
20m

Ingredients

  • 100 Grams
    de faves
  • 400 Grams
    de pèsols
  • alls tendres
  • 150 Grams
    de cansalada viada
  • cebes tendres
  • aigua
  • manat de menta
  • oli

Elaboració

  1. Sofregiu primer la cansalada tallada amb la ceba

  2. Afegiu-hi desprès els alls tendres tallats petits.

  3. Quan comenci a agafar color afegiu primer les faves i, tot seguit, els pèsols i la menta.

  4. Salpebreu-ho.

  5. Mulleu-ho amb aigua/caldo de tavelles de pèsols i ho tapeu.

  6. Deixeu-ho coure a foc lent, fins que estigui cuit.

  7. Finalment, rectifiqueu-ho de sal i pebre.

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Faves i pèsols amb alls tendres”