Crestes japoneses GYOZA 餃子

17/02/2017
0 Comentaris
Crestes japoneses GYOZA 餃子Crestes japoneses GYOZA 餃子
Raccions 4
Temps de preparació
30m

Ingredients

  • 24
    masses de crestes japoneses (gyoza)
  • 150 Grams
    de seitan picat
  • 180 Grams
    de col xinesa o col (4 o 5 fulles)
  • 30 Grams
    de ceba o cebollí o ceba tendra
  • 1
    gra d’all
  • 1
    gra de gingebre
  • 1 Cullerades sopera
    de shoyu(salsa de soja)
  • 1 Cullerades sopera
    d’oli de sèsam torrat
  • 2
    de mirin

Elaboració

  1. Piqueu les verdures i el seitan molt petit i barregeu tots els ingredients (menys l’oli) amb les mans.

  2. Col·loqueu una cullerada del farciment en una cresta (gyoza) i mulleu amb aigua la vora, amb els dits.

  3. Feu un semicercle, ajuntant el costat davanter de l’embolcall i segelleu-lo amb plecs delicats.

  4. Poseu l’oli en una paella i escalfeu-lo. Poseu les crestes a la paella i fregiu-les fins que quedin daurades.

  5. Abaixeu el foc. afegiu-li l’aigua, d’un quart de tassa, a la paella. Cobriu-ho i deixeu que es cuinin al vapor a foc lent. Serviu-ho acompanyat amb salsa de soja i Ra-yu

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Crestes japoneses GYOZA 餃子”