Cloïsses amb xerès i pernil ibèric

Cloïsses amb xerès i pernilCloïsses amb xerès i pernil
Cuiner/a
Categoria
Raccions 4

Ingredients

  • 800 Grams
    de cloïsses
  • ceba tendra
  • 150 Grams
    de fumet de peix
  • Farina
  • Vi de xerès sec
  • 20 Grams
    de pernil ibèric

Elaboració

  1. Deixeu les cloïsses a la nevera amb aigua amb sal 12 h (feu-hi 3 canvis d’aigua).

  2. Talleu la ceba petita i sofregiu-la en una cassola.

  3. Quan sigui cuita hi afegiu una cullerada de farina i ho coeu un parell de minuts a foc baix.

  4. Afegiu-hi un bon raig de vi de xerès.

  5. Quan ja no sentiu l’olor d’alcohol hi afegiu el fumet.

  6. Remeneu-ho impedint que la farina faci grumolls.

  7. Pareu el foc i afegiu-hi el pernil.

  8. Si és necessari afegiu-hi sal.

  9. Obriu les navalles en una olla amb aigua bullint amb sal.

  10. Un cop obertes afegiu-hi la salsa, i els feu arrencar el bull.

  11. Ja les podeu servir.

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Cloïsses amb xerès i pernil ibèric”