Chǎofàn al Curry amb Gambes


   

Ingredients

  • 600 Grams
    d’arròs cuit congelat
  • 16 Peces
    Gambes mitjanes
  • 2 Cullerades sopera
    Shaoxing
  • farina
  • xiitakes sec en remull
  • ous
  • ceba tendre picada
  • c.c. de sal
  • c.c. de Vi de Shaoxing
  • c.s. de curry en pols
  • Sal
  • pebre blanc

Elaboració

  1. Poseu el wok al foc a escalfar i tireu-hi l’oli, fregiu les gambes i reserveu-lesen un plat

  2. Afegiu sal i pebre als ous i fregiu-los, reserveu-ho en un plat

  3. Fregiu el porro i xiitakes (tallat prim), afegiu-hi l’arròs, poseu-hi curri en pols

  4. Afegiu-hi les gambes i els ous, condimenteu amb sal i pebre blanc

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Chǎofàn al Curry amb Gambes”