Bacallà de quaresma

27/01/2017
0 Comentaris
Bacallà de quaresmaBacallà de quaresma
Què necessitaràs?
Forn
Temps de cocció
10m

Ingredients

  • 800 Grams
    de bacallà
  • 40 Grams
    d'espinacs mini
  • 50 Grams
    de Pedro Ximenez
  • 0.5
    fulles de galatina
  • ou filat
  • 100 Grams
    d'oli de gira-sol
  • 100 Grams
    d'oli d'oliva
  • 30 Grams
    de pinyons torrats
  • 1
    ou
  • sal

Elaboració

  1. Triturem els pinyons amb l’oli de gira-sol i l’oli d’oliva, hi afegim l’ou i muntem una maionesa. Ho posem a punt de sal i ho reservem.

  2. Posem a hidratar la gelatina amb aigua molt freda.

  3. Posem a refredar una safata al congelador.

  4. Escalfem el Pedro Ximenez i desfem la gelatina ben escorreguda.

  5. Amb una xeringa anem fent gotes de diferents mides sobre la safata que hem refredat.

  6. Posem l’oli de gira-sol a escalfar a 60º (si volem el podem aromatitzar).

  7. Hi afegim el bacallà i comprovem que estigui per sobre els 50º. Ho deixem coure 15 min/aprox.

  8. Quan li quedin dos minuts al bacallà saltem els espinacs molt poquet.

  9. Muntem el plat fent una base de maionesa de pinyons, hi posem el bacallà al damunt i a un costat els espinacs, que hi donen volum.

  10. Repartim la gelatina de Pedro Ximenez pel plat i posem una mica d’ou filat per sobre el bacallà.

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Bacallà de quaresma”