Bacallà confitat amb ceps i tirabecs amb salsa holandesa

27/01/2017
0 Comentaris
Bacallà confitat amb ceps i tirabecsBacallà confitat amb ceps i tirabecs
Raccions 4
Temps de preparació
30m
Temps de cocció
15m

Ingredients

  • 800 Grams
    de bacallà
  • 200 Grams
    de ceps
  • 1
    ceba de Figueres
  • Brandy
  • 200 Grams
    de tirabecs
  • sal

Elaboració

  1. Tallem la ceba a daus petits i la sofregim.

  2. Un cop sigui cuita, hi afegim els ceps a daus petits i ho saltem a foc viu, hi afegim el brandi i ho reservem.

  3. Netegem i tallem els tirabecs en la forma desitjada.

  4. Els escaldem 30 segons. I els reservem.

  5. Posem a coure el bacallà submergit en oli d’oliva a 55º durant 15 min aprox.

  6. Per fer la salsa, posem els rovells en un bol i els batem. Els posem en un bany maria a 40º (hem de trobar l’aigua tèbia) durant un parell de minuts i seguim batent.

  7. Fonem la mantega a foc molt suau.

  8. Un cop fosa, traiem l’espuma que queda dalt, la decantem per tal de deixar-la sense el sèrum (l’aigua blanquinosa que ens queda sota)

  9. Sense deixar de batre, afegim la mantega als rovells en forma de fil. Quan estigui a la textura desitjada parem d’afegir-hi mantega i hi posem una mica de sal.

  10. Un cop el bacallà sigui cuit, saltem els tirabecs amb la ceba i els ceps a foc viu.

  11. Posem el saltat al fons del plat, el bacallà al damunt, i cobrim la meitat del bacallà amb la salsa.

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Bacallà confitat amb ceps i tirabecs amb salsa holandesa”