Bacallà confitat amb ceps i tirabecs amb salsa holandesa
Ingredients
Elaboració
Tallem la ceba a daus petits i la sofregim.
Un cop sigui cuita, hi afegim els ceps a daus petits i ho saltem a foc viu, hi afegim el brandi i ho reservem.
Netegem i tallem els tirabecs en la forma desitjada.
Els escaldem 30 segons. I els reservem.
Posem a coure el bacallà submergit en oli d’oliva a 55º durant 15 min aprox.
Per fer la salsa, posem els rovells en un bol i els batem. Els posem en un bany maria a 40º (hem de trobar l’aigua tèbia) durant un parell de minuts i seguim batent.
Fonem la mantega a foc molt suau.
Un cop fosa, traiem l’espuma que queda dalt, la decantem per tal de deixar-la sense el sèrum (l’aigua blanquinosa que ens queda sota)
Sense deixar de batre, afegim la mantega als rovells en forma de fil. Quan estigui a la textura desitjada parem d’afegir-hi mantega i hi posem una mica de sal.
Un cop el bacallà sigui cuit, saltem els tirabecs amb la ceba i els ceps a foc viu.
Posem el saltat al fons del plat, el bacallà al damunt, i cobrim la meitat del bacallà amb la salsa.
Comentaris
No hi ha comentaris encara