Arròs amb calçots,carxofes i bacallà
Ingredients
Elaboració
Comencem fent el brou vegetal: agafem les pastanagues, els porros, les tiges de les carxofes i el brot d'api i ho tallem ben petit
Tot seguit, ho sofregim fins que quedi ben daurat i hi afegim 2 litres d'aigua i ho deixem bullir durant mitja hora
Reservem el brou. Per tal de fer l'arròs: comencem pelant, netejant i tallant els calçots a trossos petits, i els deixem coure amb una mica d'oli; a banda, pelem les carxofes, les tallem finetes i ràpidament les saltem amb una mica d'oli perquè no quedin negres
Agafem una paella antiadherent i hi posem els calçots, les carxofes i l'arròs, hi donem unes quantes voltes i hi afegim tot seguit el brou vegetal, que el tindrem calent, durant uns 16-17 minuts, tot remenant i afegint brou a mesura que l'arròs el consumeixi
Quan quedin 5 minuts, hi posem el bacallà esqueixat.
Independentment, posem l'allioli sobre el bacallà i les panses sobre l'allioliTot seguit, el posem al forn a 200º, uns 4 o 6 minuts, fins que ens quedi gratinat. Un cop fet això, ens disposem a emplatar-ho: posem l'arròs al fons del plat i el bacallà gratinat a sobre
Comentaris
No hi ha comentaris encara