Amanida de llenties amb vinagreta de maduixes

Amanida de llenties amb vinagreta de maduixesAmanida de llenties amb vinagreta de maduixes
Raccions 4
Temps de preparació
15m

Ingredients

  • 400 Grams
    de llenties petites
  • 4
    maduixots
  • 80 Grams
    pernil salat
  • 12
    tomàquets cirerols
  • 1
    pastanaga
  • 2 Cullerades sopera
    vinagre de Mòdena
  • 6 Cullerades sopera
    d'oli d'oliva
  • Sal
  • pebre negre

Elaboració

  1. bulliu les llenties si són seques, o simplement, renteu-les una mica i esbandiu-les bé si són de pot.

  2. renteu els maduixots i talleu-ne dos a daus i la resta a rodanxes

  3. per a la salsa vinagreta: barregeu el vinagre amb sal i pebre, els maduixots tallats a daus i l’oli. Remeneu-ho bé per emulsionar la salsa

  4. talleu el pernil a tires petites i poseu-lo en una paella amb unes gotes d’oli. Coeu-lo poc per que no agafi un gust massa fort i deixeu-lo sobre un tros de paper de cuina

  5. peleu la pastanaga i ratlleu-la amb un ratllador gruixut. Renteu els tomàquets i talleu-los per la meitat

  6. barregeu les llenties amb els ingredients que heu preparat i amaniu-les amb la vinagreta

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Amanida de llenties amb vinagreta de maduixes”