Amanida de col, pastanaga i poma

web amanidaweb amanida
Cuiner/a

         

Ingredients

  • fulles de col
  • pastanagues
  • poma
  • magrana desgranada
  • 50 Mililitres
    d’oli d’oliva
  • 25 Mililitres
    vinagre de poma
  • El suc de ½ llimona
  • cullerada de mostassa de Dijon (opcional)
  • cullerada de cúrcuma
  • pols de pebre negre
  • pols de sal marina
  • cullerada de suc concentrat de poma o mel d’atzavara
  • 25 Mililitres
    aigua

Elaboració

  1. Tritureu la col, la pastanaga i la poma a trossos petits, amb una trituradora o bé talleu-ho tot a trossets molt petits

  2. Prepareu la salsa amb tots els ingredients ben emulsionats

  3. Afegiu la salsa als ingredients de l’amanida i deixeu-ho macerar fins que les verdures s’estovin

  4. Podeu servir-ho en una fulla de col

Comentaris

  1. Angels canals

    ()

    Molt bo

Afegeix un comentari