• Mercat Municipal de Manlleu
  • Fruiteria Carme
  • Compro i cuino
  • Mmm

Sardinada al Mercat

El Dimecres de Cendra, amb l’enterrament de la sardina, se celebra el darrer acte de carnaval, i per tant el dimecres 14 de febrer el Mercat Municipal de Manlleu celebra una nova edició de la sardinada.

De les 11 fins a les 13 hores es podran comprar i fer un tast d’una ració de 2 sardines fetes a la brasa i cuinades pels alumnes del PTT d’auxiliars de cuina i els paradistes del Mercat Municipal, acompanyades d’una llesca de pa i vi, o aigua; pel mòdic preu de 3 €.

L’activitat l’organitza l’Associació de paradistes amb els alumnes, per dinamitzar el mercat, cuidar als clients i ajudar a formar, tot fent pràctiques, als alumnes del curs d’auxiliars de cuina. També es poden encarregar racions per portar. Els tiquets i els encàrrecs es poden fer del 8 al 14 de febrer a la parada del Cistell del Mercat Municipal. Amb l’objectiu de cuidar el medi ambient, les comandes s’han de recollir amb carmanyola pròpia, i així es preservaran al punt i millor.

El PFI-PTT Manlleu, que s’emmarca en un conveni entre l’Ajuntament de Manlleu i el Departament d’Ensenyament amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, realitza les classes a l’Aula del Mercat Municipal. L’alumnat col·labora durant tot el curs escolar amb altres activitats que s’organitzen des del Mercat i els tutors del PFI-PTT Manlleu agraeixen l’oportunitat de participar en actes com aquest, com a experiència i aprenentatge per alumnat i per donar reconeixement a la tasca que duen a terme a l’Aula del Mercat durant tot el curs escolar.

L’Associació de Comerciants del Mercat aposta per la continuïtat d’aquesta iniciativa per reforçar altres accions de dinamització comercial, engegades al Mercat des del 2011, i consolidar una activitat de promoció i dinamització continuada amb elements d’animació al carrer.

Deixa un comentari

On Som

C/Pintor Guàrdia,6
08560 Manlleu / (Ruta)
(+34) 93 851 40 05
[email protected]

Horaris

de dilluns a dissabte 8 - 14h
dijous i divendres 16 - 20h

Serveis

  • Wifi
  • Servei a domicili
  • Mercat Accessible