• Mercat Municipal de Manlleu
  • Fruiteria Carme
  • Compro i cuino
  • Mmm

Tast de xocolates amb els cinc sentits al Mercat Municipal

El dissabte 4 de maig, l’Aula del gust del Mercat Municipal de Manlleu acull un tast de xocolates emmarcat amb motiu del Dia Mundial del comerç Just pel Departament d’Acció Exterior i de la Unió Europea de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i LaCoordi.
#jotriocomerçjust

Activitat gratuïta. inscripcions prèvies a la parada del Cistell.
Aprenent a tastar els matisos del xocolata amb els cinc sentits: vista, oïda, olfacte, tacte i gust, també coneixerem les fases del cultiu del cacau i el procés d’elaboració de la xocolata, i descobrirem la diferència entre la xocolata de comerç just i la de comerç convencional. A l’inici de l’activitat es farà una breu explicació sobre les finances ètiques i la seva vinculació amb el comerç just.

Tanca

Deixa un comentari

On Som

C/Pintor Guàrdia,6
08560 Manlleu / (Ruta)
(+34) 93 851 40 05
[email protected]

Horaris

de dilluns a dissabte 8 - 14h
dijous i divendres 16 - 20h

Serveis

  • Wifi
  • Servei a domicili
  • Mercat Accessible