• Mercat Municipal de Manlleu
  • Fruiteria Carme
  • Compro i cuino
  • Mmm

Setmana del comerç al Mercat

El Mercat Municipal de Manlleu participa en la III edició de la Setmana del Comerç

Tallers de cuina , activitats infantils, i tastos de productes són algunes de les activitats organitzades per l’Associació de Comerciants del Mercat Manlleu

Del 25 al 31 de març , el Mercat Municipal de Manlleu torna a participar en la Setmana del Comerç impulsada pel Consorci de Comerç, Artesania i Moda, amb diverses activitats.

Entre dimarts i divendres, més de 100 nens de diversos centres escolars de Manlleu passaran per l’Aula de cuina per participar en els tallers “Els Cracks de la cuina”.

També hi haurà la possibilitat de provar, gratuïtament, la marxa nòrdica, el dilluns a les 20h, sortir a córrer en grup el dimecres, també a les 20h o fer hipopressius, el dimarts de 15.15 a 16h al Casal Cívic Frederica Montseny. Aquestes activitats, esportives, s’ofereixen dins de l’espai “El Mercat et cuida” i compta amb el suport d’una entrenadora personal.

Dijous, dins de les activitats pròpies de l’Aula es celebrarà el taller “De Manlleu, naturalment!” un taller de cuina “made in Manlleu” on es posaran en valor els productes i productors locals i que anirà a càrrec del cuiner i assessor gastronòmic David Sanglas.

I divendres, serà el dia del tast. De 18 a 20h, tots els clients del Mercat podran degustar els productes que hi ha a la venda a les parades del Mercat.

L’Associació de Comerciants del Mercat aposta per continuar participant en iniciatives d’aquest tipus que permeten posicionar el mercat com un centre comercial de proximitat i també com a centre promotor de la salut, de la cultura i de l’oci i de la convivència.

La Setmana del Comerç, que enguany arribava a la III edició, té com a objectiu apropar al sector comercial eines per millorar la seva competitivitat, mitjançant jornades formatives i donar a conèixer experiències i esdeveniments de promoció arreu del territori català.

Trobareu el recull de totes les activitats que es fan al territori en aquest enllaç: http://ccam.gencat.cat/ca/arees_actuacio/comerc/setmana_del_comerc/2019/

Setmana del comerç
Setmana del comerç

Etiquetes, ,

Deixa un comentari

On Som

C/Pintor Guàrdia,6
08560 Manlleu / (Ruta)
(+34) 93 851 40 05
[email protected]

Horaris

de dilluns a dissabte 8 - 14h
dijous i divendres 16 - 20h

Serveis

  • Wifi
  • Servei a domicili
  • Mercat Accessible