• Mercat Municipal de Manlleu
  • Fruiteria Carme
  • Compro i cuino
  • Mmm

Col·laborem amb La Marató de TV3

Per segon any consecutiu, l’Associació de Comerciants del Mercat Municipal de Manlleu, col·labora directament amb la Fundació de La Marató .El dissabte, 15 de desembre, de 9 a 13h, es vendran gots de xocolata calenta a 1 euro. Tots els guanys es destinaran íntegrament a La Marató que enguany està dedicada al càncer.Aquest any també es comptarà amb el suport i la col·laboració de l’Associació de Veïns del Barri de l’Erm.

Etiquetes, , ,

Deixa un comentari

On Som

C/Pintor Guàrdia,6
08560 Manlleu / (Ruta)
(+34) 93 851 40 05
[email protected]

Horaris

de dilluns a dissabte 8 - 14h
dijous i divendres 16 - 20h

Serveis

  • Wifi
  • Aparcament gratuït 90 minuts
  • Servei a domicili
  • Mercat Accessible