• Mercat Municipal de Manlleu
  • Fruiteria Carme
  • Compro i cuino
  • Mmm

Ja és aquí el Carnaval!

Comença la disbauxa, disfresses, màscares, música i,…menjar! El Carnaval arrenca Dijous Gras, i com marca la tradició, s’ha de fer amb un bon berenar amb botifarra d’ou, truita i coca de llardons,..i acaba amb l’enterrament de la sardina el dimecres de cendra, dia 14. Si voleu menjar sardines, l’Associació de Comerciants amb col·laboració amb els alumnes del PFI-PTT d’auxiliar de cuina, el dimecres, dia 14, d’11 a 13h podreu tornar a a fer la Sardinada amb nosaltres! Al #MercatManlleu hi trobaràs tot el que necessites per a celebrar-ho com cal i si vens a comprar podràs tastar la nostra botifarra d’ou.

Sardinada al Mercat

Etiquetes,

Deixa un comentari

On Som

C/Pintor Guàrdia,6
08560 Manlleu / (Ruta)
(+34) 93 851 40 05
[email protected]

Horaris

de dilluns a dissabte 8 - 14h
dijous i divendres 16 - 20h

Serveis

  • Wifi
  • Servei a domicili
  • Mercat Accessible