• Mercat Municipal de Manlleu
  • Fruiteria Carme
  • Compro i cuino
  • Mmm

Nous tallers de cuina a l’Aula del Mercat

La primera sessió de l’any serà sobre dietes depuratives i alimentació saludable, conduïda per la professora de cuina vegetariana, Eva Serra, el dijous 25 de gener. Després, ja al mes de febrer, la seguiran tallers de “Mousse, postres lleugeres i refrescants”, “La tòfona” i “Esmorzars sans i variats”; i acabarà al març amb “La Mona de Pasqua”, “La cuina de Quaresma” i “Preparem-nos per la primavera”. Podeu fer les vostres inscripcions, en aquest mateix web, a l’apartat d’activitats o bé per correu electrònic a [email protected] o bé per WhatsApp al telèfon 616 48 77 62.
Activitats gener-març Aula Mercat

Activitats gener-març Aula Mercat

Etiquetes, , , , ,

Deixa un comentari

On Som

C/Pintor Guàrdia,6
08560 Manlleu / (Ruta)
(+34) 93 851 40 05
[email protected]

Horaris

de dilluns a dissabte 8 - 14h
dijous i divendres 16 - 20h

Serveis

  • Wifi
  • Servei a domicili
  • Mercat Accessible