• Mercat Municipal de Manlleu
  • Fruiteria Carme
  • Compro i cuino
  • Mmm

Torna la Cantada Nadalenca del Mercat

El dissabte, 17 de desembre,torna la Cantada Nadalenca al Barri, amb la participació de 4 agrupacions corals de Manlleu.A partir de les 12h , podreu escoltar nadales a l’interior del Mercat Municipal a càrrec de la Coral de Músiques de Manlleu, el Cor Nàiades, el cor A Nuestro aire i la Coral de l’Escola de Música de Manlleu. Aquesta és la 5a edició de la Cantada Nadalenca organitzada pel Col·lectiu Migdiada amb la col·laboració del Mercat Municipal i l’Associació de Veïns del Barri de l’Erm.
5cantada nadalenca

5cantada nadalenca

 

Etiquetes, ,

Deixa un comentari

On Som

C/Pintor Guàrdia,6
08560 Manlleu / (Ruta)
(+34) 93 851 40 05
[email protected]

Horaris

de dilluns a dissabte 8 - 14h
dijous i divendres 16 - 20h

Serveis

  • Wifi
  • Servei a domicili
  • Mercat Accessible