• Mercat Municipal de Manlleu
  • Fruiteria Carme
  • Compro i cuino
  • Mmm

Comprar al Mercat té premi!

Les compres que facis al Mercat Manlleu entre el 12 de desembre i el 5 de gener participaran en el sorteig d’una bicicleta elèctrica.
Demana la teva butlleta de participació a qualsevol parada del Mercat, aconsegueix el segell de 4 comerços diferents i bescanvia-la a Flors El Roser pel número del sorteig de la loteria de Reis del dia 6 de gener de 2017.
El guanyador serà el número que coincideixi amb les 5 últimes xifres del primer premi del sorteig de Reis del dia 6 de gener de 2017.
A més a més, tots els participants entraran en el sorteig de lots de productes del Mercat!
Bicicleta elèctrica
BASES PER AL SORTEIG D’UNA BICICLETA ELÈCTRICA
PRIMER.- Objecte
Per mitjà d’aquesta acció, es pretén incentivar les compres als comerços del Mercat Municipal
SEGON.- Àmbit temporal
La promoció tindrà validesa des de l’inici de campanya, el dia 12 de desembre i fins el 5 de gener de 2017
TERCER.- Participació
Aquesta promoció és de caràcter gratuït, i està dirigida a totes les persones majors de 18 anys d’edat, que comprin al Mercat Municipal.
QUART.- Forma de participació i Dinàmica
Per entrar en el sorteig s’haurà de lliurar la butlleta de participació, degudament segellada per 4 comerços diferents del Mercat Municipal a Flors El Roser. Cada butlleta dóna dret a un número pel sorteig de Reis del dia 6 de gener de 2017
CINQUÈ.- Premi
El premi serà una bicicleta elèctrica marca Monty, model e-Fflux valorada en 2499€. En cap cas es podrà canviar el premi per diners en efectiu.
 SISÈ.- Política de Protecció de Dades
Amb l’objectiu de complir amb la normativa de protecció de dades, l’associació en cap cas guardarà les dades de caràcter personal dels participants, un cop finalitzat el sorteig, seran destruïdes.
SETÈ.- Drets d’imatge
El guanyador autoritza a l’associació per a que els seus noms, cognoms i imatge puguin ser captats, reproduïts i publicats en mitjans de caràcter local, comarcal, provincial i nacional.
VUITÈ.- Acceptació de les bases
La participació a aquest sorteig suposa la plena acceptació d’aquestes bases, les quals es trobaran dipositades a la seu de la Junta de comerciants del Mercat Municipal de Manlleu.

Etiquetes, , ,

Deixa un comentari

On Som

C/Pintor Guàrdia,6
08560 Manlleu / (Ruta)
(+34) 93 851 40 05
[email protected]

Horaris

de dilluns a dissabte 8 - 14h
dijous i divendres 16 - 20h

Serveis

  • Wifi
  • Servei a domicili
  • Mercat Accessible