• Mercat Municipal de Manlleu
  • Fruiteria Carme
  • Compro i cuino
  • Mmm

Els Cracks de la cuina tornen al Mercat

Durant aquest mes de desembre, a l’Aula del Mercat, tenim uns visitants molt especials, els alumnes de l’escola El Puig Agut. Nens i nenes d’educació infantil i de 5è i 6è curs de primària han estat els protagonistes de la nova edició dels “Cracks de la cuina”, els tallers de cuina infantil. Els més petits han fet i decorat galetes de Nadal i els grans han estat els encarregats de confeccionar un tortell de Reis. Mireu,mireu,…

cracksnadal (600 x 600)

Deixa un comentari

On Som

C/Pintor Guàrdia,6
08560 Manlleu / (Ruta)
(+34) 93 851 40 05
[email protected]

Horaris

de dilluns a dissabte 8 - 14h
dijous i divendres 16 - 20h

Serveis

  • Wifi
  • Servei a domicili
  • Mercat Accessible