• Mercat Municipal de Manlleu
  • Fruiteria Carme
  • Compro i cuino
  • Mmm

Ja tenim aquí la II Nit de Tapes del Mercat Municipal

Ja falta menys, dissabte, torna la II Nit de Tapes del Mercat Municipal de Manlleu!

Els comerços del Mercat Municipal obriran les seves portes de 7 de la tarda a 11 de la nit per oferir un gran assortiment de tapes: cucurutxo salat amb foie i figues, sushi de botifarra negra,caneló de pollastre i vedella, carpaccio de vedella, montaditos,arròs a la cassola, calamars, musclos,fetge de vedella amb ceba, hamburgueses, trufa amb oli i sal, pastissos, castanyes amb xocolata, sucs,…mmm!

La festa gastronòmica comptarà amb actuacions musicals i els tabalers i la colla gegantera de Manlleu també ens acompanyaran.

A més a més aquest any, podeu participar al concurs “Vota la Tapa!”. Per a participar només cal omplir la butlleta que trobareu a les entrades del Mercat i entrareu en el sorteig d’un lot de productes del Mercat.

I si us agraden les fotos, feu-vos una selfie al Mercat, amb una tapa, amb els gegants, amb els amics,…i compartiu-la a les xarxes socials amb l’etiqueta #Tastammm15. Les 3 fotos més votades guanyaran productes del Mercat.

Els tiquets ,que valen 10€ i us donen dret a 8 vals per tapes o begudes, els podeu comprar a qualsevol parada del Mercat o bé, el mateix dia, a les 3 entrades del Mercat.

Us hi esperem a tots!

Vota la tapaconcurs selfie

 

 

 

Deixa un comentari

On Som

C/Pintor Guàrdia,6
08560 Manlleu / (Ruta)
(+34) 93 851 40 05
[email protected]

Horaris

de dilluns a dissabte 8 - 14h
dijous i divendres 16 - 20h

Serveis

  • Wifi
  • Servei a domicili
  • Mercat Accessible