• Mercat Municipal de Manlleu
  • Fruiteria Carme
  • Compro i cuino
  • Mmm

Nova exposició al mercat

Rafael Rueda, un obrer de la fotografia. Manlleu, anys seixanta i setanta del segle XX.

Rafael Rueda va néixer a Alcaudete (Jaén) l’any 1929. L’any 1952 va arribar a Manlleu on es va acabar establint. En el viatge ja el va acompanyar una primera càmera fotogràfica rèflex molt senzilla. A Manlleu va començar treballant de paleta fins que va trobar feina al “Cordó”, Conductors Elèctrics Roqué. Paral·lelament a la seva feina a la fàbrica es va anar convertint en el fotògraf dels seus veïns, primer de manera informal i més tard amb el seu propi estudi i botiga de fotografia. L’any 1989, amb 60 anys, Rueda es va jubilar i poc després també va tancar l’estudi i la botiga.

Al llarg d’aquest estiu podeu gaudir de l’exposició al mercat. No us la perdeu!

Deixa un comentari

On Som

C/Pintor Guàrdia,6
08560 Manlleu / (Ruta)
(+34) 93 851 40 05
[email protected]

Horaris

de dilluns a dissabte 8 - 14h
dijous i divendres 16 - 20h

Serveis

  • Wifi
  • Servei a domicili
  • Mercat Accessible