• Mercat Municipal de Manlleu
  • Fruiteria Carme
  • Compro i cuino
  • Mmm

DIA INTERNACIONAL LLIURE DE BOSSES

EL MERCAT MUNICIPAL REGALA BOSSES DE ROBA COINCIDINT AMB EL DIA INTERNACIONAL LLIURE DE BOSSES


Es regalaran durant tot el dijous 3 de juliol a les persones que facin compres

de més de 10 Euros.

 
Seguint l’acció iniciada l’any passat, l’Ajuntament de Manlleu, i amb la col·laboració del Mercat Municipal, s’adhereix al Dia Lliure de Bosses repartint bosses de roba al llarg del dia, com a mesura per reduir l’ús de les bosses de plàstic d’un sol ús i també convida a la ciutadania a la reflexió.
 

Les bosses de plàstic es converteixen ràpidament en un residu. Tant la fabricació com el seu tractament com a residus, són responsables d’importants afectacions ambientals, socials i econòmiques.

Ja fa tres anys que la Fundació Catalana per a la Prevenció de Residus i el Consum Responsable, junt amb ajuntaments, gremis, entitats, empreses de tota Catalunya i en el context de la campanya Catalunya lliure de bosses, celebra el 3 de juliol, el Dia Internacional Lliure de Bosses. Amb el Dia Lliure de Bosses es reivindica un ús responsable de les bosses sigui del material que sigui, perquè les persones utilitzem per anar a comprar la mateixa bossa/cabàs/carretó durant setmanes i setmanes.

Deixa un comentari

On Som

C/Pintor Guàrdia,6
08560 Manlleu / (Ruta)
(+34) 93 851 40 05
[email protected]

Horaris

de dilluns a dissabte 8 - 14h
dijous i divendres 16 - 20h

Serveis

  • Wifi
  • Servei a domicili
  • Mercat Accessible