• Mercat Municipal de Manlleu
  • Fruiteria Carme
  • Compro i cuino
  • Mmm

EN UN MERCAT NO HI PODEN FALTAR FLORS!

 

 

Flor natural, artificial, flor tallada del dia i ceràmica de test. Són productes de mercat, el que hi ha al dia a dia, el que és de temporada. Ho trobareu a la Floristeria el Roser on segur que la Dolors us ajudarà a escollir el ram mes adequat per cada moment.

Les últimes tendències en el món de les flors, el més actual, és la flor d’estructura, molt minimalista i molt simple. És el que es mostra a les revistes especialitzades on es documenta la Dolors i el que aprèn a les formacions periòdiques on assisteix. Però afirma que aquí, entre la seva clientela, no agrada tant això, la gent encara prefereix que hi hagi quantitat de flor, un estil més clàssic, sinó no agrada.

 

 

Deixa un comentari

On Som

C/Pintor Guàrdia,6
08560 Manlleu / (Ruta)
(+34) 93 851 40 05
[email protected]

Horaris

de dilluns a dissabte 8 - 14h
dijous i divendres 16 - 20h

Serveis

  • Wifi
  • Servei a domicili
  • Mercat Accessible