• Mercat Municipal de Manlleu
  • Fruiteria Carme
  • Compro i cuino
  • Mmm

CONTES I MÚSICA AL MERCAT!

Aquest dissabte 26 de gener tornen les Històries cuinades! i els tastets de música al mercat.

A partir de les 12h podrem gaudir del grup Manlleuenc “Em torna la xamfaina” que dóna continuïtat al projecte Mercat de Músiques. Aquest projecte preveu la implicació de diferents artistes, col∙lectius i entitats, tant del barri com de la ciutat.

Les Històries cuinades! d’aquest mes aniran a càrrec d’en Marc Codina i l’Anna Capdevila, tots dos mestres de l’escola Casals Gràcia de Manlleu i que ens presentaran el conte ” Una rateta per llepar-se els dits”. Esperem a tots els nens i nenes a les 12h a l’aula mercat, al primer pis del mercat municipal.

Deixa un comentari

On Som

C/Pintor Guàrdia,6
08560 Manlleu / (Ruta)
(+34) 93 851 40 05
[email protected]

Horaris

de dilluns a dissabte 8 - 14h
dijous i divendres 16 - 20h

Serveis

  • Wifi
  • Servei a domicili
  • Mercat Accessible