• Mercat Municipal de Manlleu
  • Fruiteria Carme
  • Compro i cuino
  • Mmm

HISTÒRIES CUINADES

 

Comencen les Històries cuinades! Al mercat municipal

 

El proper dissabte el mercat municipal inicia un nou taller per a nens i nenes a partir de 6 anys. Sota el nom de Històries cuinades! els mestres de totes les escoles de Manlleu, amb la col·laboració de la biblioteca municipal, explicaran històries a tots els que hi vulguin participar.

El primer en encetar aquest nou cicle de narracions serà Roger Usart de l’escola Puig- Agut amb un conte interactiu. En moments puntuals de la narració, seran els nens i nenes qui hauran de prendre decisions pels protagonistes. El desenllaç canviarà en funció del que ells decideixin fer en cada cas. També hauran de resoldre petits enigmes per avançar.

Us esperem aquest dissabte al mercat!

Hora: de 12 a 13,30

Lloc: mercat municipal, entrada per C/Pintor Guàrdia

Hi col.labora:

Deixa un comentari

On Som

C/Pintor Guàrdia,6
08560 Manlleu / (Ruta)
(+34) 93 851 40 05
[email protected]

Horaris

de dilluns a dissabte 8 - 14h
dijous i divendres 16 - 20h

Serveis

  • Wifi
  • Servei a domicili
  • Mercat Accessible