• Mercat Municipal de Manlleu
  • Fruiteria Carme
  • Compro i cuino
  • Mmm

POLLERIA ANNA I SÒNIA

Us presentem la Polleria Anna i Sònia del mercat municipal!

 

Els seus pares van començar al mercat municipal de Vic i quan es va construir el d’aquí a Manlleu, la segona generació van agafar parada aquí. És un negoci familiar. Polleria Anna i Sònia

A la seva parada hi podeu trobar producte ben fresc, del dia a dia,  desde que es sacrifica l’animal fins que arriba al taulell ha passat per poques mans i ha transcorregut poc temps. A més, en el seu cas, l’elaboració és pròpia, tot elaborat per elles i tots els productes són d’aprop, d’aquí a Catalunya.

 

Un producte bastant nou són els elaborats de conill: hamburguesa, cuixa sense ós, espatlla, pinxos de conill. Fa mig any que ho fan. Abans la gent s’havia de quedar tot el conill sencer i ara et pots quedar el tros que vols, com es fa amb el pollastre. Aquests elaborats estan tenint bona acceptació entre els clients.

Deixa un comentari

On Som

C/Pintor Guàrdia,6
08560 Manlleu / (Ruta)
(+34) 93 851 40 05
[email protected]

Horaris

de dilluns a dissabte 8 - 14h
dijous i divendres 16 - 20h

Serveis

  • Wifi
  • Servei a domicili
  • Mercat Accessible