• Mercat Municipal de Manlleu
  • Fruiteria Carme
  • Compro i cuino
  • Mmm

Benvinguts al Mercat Municipal de Manlleu

El passat dia 13 de setembre de 2011 va obrir les seves portes el nou Mercat Municipal de Manlleu. Un nou equipament espaiós, net i lluminós que permetrà un compra còmode als ciutadans de la vila. Al Mercat hi trobareu els productes de qualitat de sempre, un bar on gaudireu d’un bon cafè i un restaurant on poder menjar. Però això no és tot perquè també trobareu un bon grapat d’activitats per a tots els públics, consulteu la nostra programació. Per tot això i moltes raons més…

Mercat de Manlleu

Deixa un comentari

On Som

C/Pintor Guàrdia,6
08560 Manlleu / (Ruta)
(+34) 93 851 40 05
[email protected]

Horaris

de dilluns a dissabte 8 - 14h
dijous i divendres 16 - 20h

Serveis

  • Wifi
  • Servei a domicili
  • Mercat Accessible